Hoppa till innehåll

lämna ditt minne!

Lämna ditt minne!

Lämna ditt minne av Christina!

 
 
Tack för att du vill minnas Christina!
10 inlägg.
skrev den januari 26, 2023
Älskade Christina. Denna dag är det ett år sedan du gick bort. Det är så tomt utan ditt härliga skratt. Saknar dig så oändligt. Jag vill hedra och minnas Dig med denna korta film från vårt nyårsskålande 2020.

https://youtu.be/7sjXbLzaMUQ
skrev den juli 26, 2022
I dag är det ett halvår sedan du lämnade oss, Christina. Saknaden är stor, och minnet lever för alltid vidare, älskade. / Lennart.
skrev den maj 5, 2022
Det har nu gått 3½ månad sedan du lämnade oss, Christina. Och dagens varje timme är fylld av saknad. Det är så tomt här hemma utan dig, min älskade. / Lennart
skrev den februari 27, 2022
Christina, saknar dig väldigt mycket. Kan inte lägga ord för hur jag känner efter dessa år vi kämpade. Livet är så orättvist. Vet att du har frid nu och jag tänker på dig tills vi får ses en dag. Vila i frid tills dess. Jag älskar dig. Eivor
skrev den februari 15, 2022
Jag fick ta del av din vänliga och uppskattande personlighet under några möten genom åren. Det slutade alldeles för tidigt. Livet kan vara orättvist.
Vila i frid. Jan
skrev den februari 13, 2022
Tack för att jag fick lära känna dig Christina . Du var en rolig person och lärde mig saker som jag i dag har nytta av. Hoppas du har det bra där du nu är tillsammans med din dotter och dina föräldrar. Vila i frid. Maria
skrev den februari 12, 2022
Kära Christina!
Tack för att vi fick kontakt igen.
Ditt ljusa minne ligger väl planterat och solbelyst i mitt hjärtats innersta rum.❤️Tänker på dig! Inger
skrev den februari 6, 2022
🌹Minns våra samtal där du berättade om din barndom, din uppväxt, ja, hela ditt liv! Ska länge minnas din vackra dialekt och humoristiska sida!
Vi ses på den andra sidan, vila i frid 🌾
Din vän Maria
skrev den februari 6, 2022
Jag håller Facebook ansvariga för att Christinas hälsa försämrades under senare år. Facebook är nämligen en företeelse som tillåter att allt elände kan skrivas av en person och om person, och som sedan när det passar så censurerar och blockar man till höger och vänster, precis det som hände Christina, gång på gång. De trakasserade henne mer eller mindre, vilket naturligtvis fick henne att må psykiskt dåligt.

Politikerna borde verkligen ta tag i alla dessa sociala medier som lätt får mycket negativa konsekvenser för den som lider av psykisk ohälsa av ngt slag.
[Lennart Westman]
skrev den februari 5, 2022
Håll mitt hjärta!

Hoppas du fått frid nu min älskade Christina!

Saknaden är så stor! Ditt underbara leende! Din stämma! Din doft! Vi hade det tufft många gånger, men kom alltid tillbaka i våra armar. Tack för att du berikade mitt liv med så mycket kärlek! Kommer att sakna dig för alltid.
Lennart❤❤❤